Penis Sertleştirici Hap, Yemek Tarifleri

Domates Soslu Mantı

Malzemeler

1 Kase lor peyniri
Yarım demet maydanoz
4 Adet yumurta
Yarım kase ufalanmış beyaz peynir
1 Adet soğan
2 Diş sarımsak
3-4 Dal taze nane
2 Çorba kaşığı zeytinyağı
5 Çorba kaşığı tereyağı
6 Adet domates
1 Tutam tozşeker
2.5 Su bardağı un
1 Çorba kaşığı su
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

  • Lor peyniri, kıyılmış maydanoz, nane, 1 adet yumurta, 2 çorba kaşığı beyaz peynir, tuz ve karabiberi bir kasede karıştırarak iç malzemeyi hazırlayın.
  • Soğanı ince ince doğrayıp sarımsak, zeytinyağı ve 1.5 çorba kaşığı tereyağı ile birlikte tavada pembeleşinceye kadar kavurun.
  • Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın ve tavaya ekleyin.
  • Tuz ilave edip kapağı kapalı olarak pişirin.
  • Orta ateşte koyu bir salça kıvamında pişirin.
  • 1 tutam şeker ve kalan tereyağını ilave edip karıştırın.
  • Unu hamur yoğuracağınız kaba eleyerek ortasını havuz gibi açın.
  • İçine kalan 3 adet yumurta, 1 çorba kaşığı su ve 1 tutam tuz ilave edip yoğurun.
  • Merdaneyle incecik açıp hamur kesici ile küçük yuvarlaklar kesin.
  • Herbirinin ortasını peynirli karışımla doldurup, yarım ay biçiminde kapatın ve kenarlarını bastırın.
  • Hazırladığınız mantıları kaynamış tuzlu suda haşlayın.
  • Delikli kepçe ile servis kasesine alıp domatesli sosla karıştırın ve sıcak olarak servis yapın.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s